VEGAN BURGER BROTHERS DE PIJP

VEGAN BURGER BROTHERS DE PIJP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Burger Brothers De Pijp. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2022 om 21:03 Heerlijk eten
17 feb 2022 om 22:53 Ik heb anderhalf uur moeten wachten op mijn eten, op de tracker werd de tijd steeds een kwartier verschoven. Restaurant was niet telefonisch bereikbaar, er was geen manier om een update te krijgen van het restaurant.
11 feb 2022 om 23:00 Zonder uitjes besteld en er ook nog voor moeten betalen Wat krijg je binnen? Met uitjes Beetje jammer
27 jan 2022 om 19:36 I had ordered the Mushroom Deluxe It was gorgeous. Nice crispy buns, mushrooms well seasoned, truffle sauce isn't too much, so it was not too overwhelming! Great burger!
14 jan 2022 om 11:48 Snel bezorgd en heerlijk!
21 dec 2021 om 23:59 Delicious buns! Even my parents who are meat eaters loved the burgers. Highly recommended
15 dec 2021 om 20:21 Het duurde 2 uur voordat de bestelling bezorgd werd. De hamburgers waren oké, de aardappel wedges waren lauw en niet knapperig meer.
26 nov 2021 om 21:59 The food was half an hour late, but we're not even mad because it was so delicious. Definitely ordering from this place again!
26 sep 2021 om 19:38 Erg lekker! Wel duur
10 sep 2021 om 15:33 The app said the driver was waiting for the food to be ready, I called after waiting an hour and the restaurant said the food was ready but the driver had not arrived. The food arrived lukewarm, the chips dry and hard. There wasn’t enough sauce either.