VEGAN BURGER BROTHERS DE PIJP

VEGAN BURGER BROTHERS DE PIJP Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 86 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Burger Brothers De Pijp. Meer weten? Ontdek meer

16 aug 2022 om 22:58 The food was delicious, fresh i for sure would recomand this place to you, it’s just awesome…
2 aug 2022 om 22:57 Eten was heerlijk en vers. Wel helaas al wat afgekoeld bij bezorging terwijl ik in de buurt woon. Misschien door verpakking? Anders was het zeker wel 5 sterren waard.
12 jul 2022 om 19:31 ,
2 jul 2022 om 7:12 Heerlijke burgers!
23 jun 2022 om 20:15 Very happy with the waffle fries and onion rings, not very impressed by the burgers though. Heavy soy burgers which only had flavour because of toppings, perhaps a pumpkin burger on the menu?
23 jun 2022 om 13:42 Easily the best Vegan-safe fries. Fried to perfection and even threw me a free sauce because I forgot to order one.
13 jun 2022 om 7:25 Ik had een kleine portie loaded fries besteld en deze kwamen na een uur pas aan, terwijl ik op 10 minuten afstand van het restaurant woon. Terwijl ik wachtte werd de bezorgtijd steeds verschoven en zag ik dat het restaurant sloot voor bezorging.
10 jun 2022 om 19:33 Andere burger gekregen dan ik besteld had, jammer dat ik niet direct met ze kon communiceren. 2 uur later nog steeds geen bericht van Thuisbezorgd of VBB over oplossing.
21 feb 2022 om 21:03 Heerlijk eten
17 feb 2022 om 22:53 Ik heb anderhalf uur moeten wachten op mijn eten, op de tracker werd de tijd steeds een kwartier verschoven. Restaurant was niet telefonisch bereikbaar, er was geen manier om een update te krijgen van het restaurant.
11 feb 2022 om 23:00 Zonder uitjes besteld en er ook nog voor moeten betalen Wat krijg je binnen? Met uitjes Beetje jammer
27 jan 2022 om 19:36 I had ordered the Mushroom Deluxe It was gorgeous. Nice crispy buns, mushrooms well seasoned, truffle sauce isn't too much, so it was not too overwhelming! Great burger!